GZ psycholoog Groningen

GZ psycholoog GroningenBen je op zoek naar een GZ-psycholoog Groningen?

Je zit niet lekker in je vel. Je loopt met iets rond waar je zelf niet uit komt. Iemand in je vriendenkring heeft misschien al eens geopperd dat je hulp moet zoeken. Maar dat is best een stap. Want je bent toch niet gek?

Wat is een GZ psycholoog Groningen?

Een psycholoog is iemand die vier jaar de studie psychologie heeft gevolgd. Dan ben je basis-psycholoog. Een GZ-psycholoog is iemand die daarna nog eens twee jaar onder supervisie heeft gewerkt en nog extra bijscholing heeft gehad.

Een GZ-psycholoog heeft dus extra werkervaring, supervisie gehad en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook heeft een GZ-psycholoog Groningen de mogelijkheid om contracten af te sluiten met verzekeraars. Zo heb je kans dat de gesprekken mogelijk vergoedt worden. Door alle bezuinigingsmaatregelen is dit echter niet altijd het geval. We raden je aan dit goed na te vragen bij je zorgverzekeraar. Of kijk even op de pagina over tarieven.

Ben je op zoek naar professionele hulp? Iemand waar je op korte termijn terecht kunt en die samen met jou kijkt naar je situatie en waar je mogelijkheden liggen? Neem dan contact met me op. GZ psycholoog Groningen is een laagdrempelig adres voor hulp bij psychische klachten bij jou in de buurt.

Blijf niet te lang lopen met zaken waar een goede oplossing voor te vinden is. De meeste mensen vinden het jammer dat ze niet eerder naar een psycholoog zijn gegaan.

>>> Contact opnemen

GZ psycholoog Groningen en vergoeding door zorgverzekeraars

Misschien goed om te weten dat alleen GZ-psychologen vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering. De GZ-psycholoog moet dan wel een contract hebben afgesloten met je zorgverzekeraar. Is er geen contract dan betaal je mogelijk een gedeelte zelf. Vraag dit altijd goed na bij je zorgverzekeraar. Ook de GZ psycholoog Groningen kan je daar meer informatie over geven.
Reactie plaatsen