Contact opnemen:

!! Let op - op dit moment is er een clientenstop.
Lees hiermeer over wachttijden..

Starten met het online traject om wachttijd te overbruggen kan op elk moment.
Klik hier voor meer informatie over zo'n traject.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Je kunt ook bellen: 06 12849019 (als je de voicemail inspreekt, zeg dan duidelijk je naam en je nummer) of rechtstreeks mailen naar renie@gzpsycholooggroningen.nl

Locatie:
De gesprekken zijn altijd in het praktijkpand de Cirkel aan de Kochstraat 1-4. Let op: op sommige Google Maps kaartjes staat 14. Het is echter 1-4.

Waarneemregeling:
Tijdens vakanties vraag ik altijd een collega om paraat te staan, mocht er dringend hulp nodig zijn. Op deze plek staat dan een naam en telefoonnummer van deze collega. Je kunt ook altijd contact opnemen met je huisarts. Is het vakantie, maar
staat hier geen andere naam, dan kun je me gewoon bellen of mailen.

Route:
Op het kruispunt Paterswoldseweg/ Winkelcentrum Overwinningsplein ga je (vanuit de stad) rechtsaf, (vanuit Hoornse Meer) linksaf. Je rijdt tegen een gebouw aan van de NOVO met oranje raamkozijnen. Ga niet het hoofdgebouw in (niet de trappen op), maar rij de straat in. In het gebouw zijn een aantal praktijkruimtes ingebouwd. Nummer 1-4 is praktijk de Cirkel.

Je kunt gewoon naar binnen zonder aan te bellen. De deur is open. Je komt in een wachtruimte. Als je daar gaat zitten kom ik je vanzelf halen. (WC is even het trappetje op, eerste deur rechts)

Privacy:
Door hieronder je gegevens in te vullen en op "verzenden" te klikken, ga je akkoord met het gebruiken van deze gegevens om contact op te nemen. Lees hier meer over het privacy-beleid van de praktijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.