Contact opnemen:

Deze praktijk wordt in 2020 afgebouwd.

Er worden geen nieuwe trajecten meer gestart.
Ik verwijs je graag naar mijn collega's via www.gpcgroningen.nl

Lopende trajecten worden gewoon afgerond. Heb je hier
vragen over, vul dan onderstaand contactformulier in.

VAKANTIEWAARNEMING

>> Tijdens de vakantie van Marjan Krijgsveld neem ik haar waar en kun je me bereiken voor vragen of kort overleg via het contactformulier of mobiel 06 1284 9019.

Is er nood aan de man, dan is het beter om je huisarts te bellen. Deze kan je sneller helpen en passende hulp bieden.

>> Tijdens mijn vakantie (3 t/m 21 augustus) neemt zij voor mij waar. Je kunt haar bereiken via haar website psycheheel.com. Voor zaken die niet meteen een reactie hoeven, kun je me het beste even mailen, dan reageer ik zodra ik weer terug ben.

Heb je andere vragen of zaken, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Je kunt ook bellen: 06 12849019 (als je de voicemail inspreekt, zeg dan duidelijk je naam en je nummer) of rechtstreeks mailen naar renie@gzpsycholooggroningen.nl

Locatie:
De gesprekken zijn altijd in het praktijkpand de Cirkel aan de Kochstraat 1-4. Let op: op sommige Google Maps kaartjes staat 14. Het is echter 1-4.

Route:

Op het kruispunt Paterswoldseweg/ Winkelcentrum Overwinningsplein ga je (vanuit de stad) rechtsaf, (vanuit Hoornse Meer) linksaf. Je rijdt tegen een gebouw aan van de NOVO met oranje raamkozijnen. Ga niet het hoofdgebouw in (niet de trappen op), maar rij de straat in. In het gebouw zijn een aantal praktijkruimtes ingebouwd. Nummer 1-4 is praktijk de Cirkel.

Je kunt gewoon naar binnen zonder aan te bellen. De deur is open. Je komt in een wachtruimte. Als je daar gaat zitten kom ik je vanzelf halen. (WC is even het trappetje op, eerste deur rechts)

Privacy:
Door hieronder je gegevens in te vullen en op "verzenden" te klikken, ga je akkoord met het gebruiken van deze gegevens om contact op te nemen. Lees hier meer over het privacy-beleid van de praktijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.