Psychologenpraktijk R. Bahlmann

Over Renie

Ik werk graag met mensen die om wat voor reden dan ook tijdelijk vast lopen in hun werk, relatie of privé-leven. Mensen die weten dat er een weg uit moet zijn, maar door de bomen het bos niet meer zien. Mensen die open staan om iets nieuws te proberen en graag willen leren en willen groeien, zodat ze het een volgende keer zelf kunnen.

Ik heb een beetje een no-nonsense stijl, ik ben niet zweverig, geen geitenwollensokken. Ik noem de dingen graag bij de naam, maar heb ook de nodige tact en humor. Ik stel me in op waar jij bent en ga met je op zoek naar een volgende stap. Waar nodig geef ik je een zetje of een steuntje in de rug.


Ik ben in 1998 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in klinische en ontwikkelingspsychologie. Na een jaar werken in India, een tijdelijke loopbaan in de IT en het werken bij andere praktijken, ben ik uiteindelijk mijn eigen praktijk gestart.

In 2011 heb ik mijn BIG-registratie GZ-psycholoog behaald en heb me in de tussentijd gericht op coaching en het thema moediger worden. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam, en in 2022 als regisseur voor amateurtheater bij BijVrijdag in Groningen. Dus wie weet zien we elkaar in het theater!


null


PS: ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog (09913703625) en lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)