Psycholoog Groningen Zuid

Ben je op zoek naar een psycholoog Groningen Zuid?

Vlak bij het kruispunt van de Paterswoldseweg en het Winkelcentrum Overwinningsplein is mijn praktijk gevestigd.

Als GZ-psycholoog help ik mensen met allerlei verschillende soorten psychische klachten. Van depressieve klachten tot burn-out, van verlegenheid tot faalangst. In een eerstelijnspraktijk komt van alles voorbij. Als je wilt maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt dan wat vertellen over wat er speelt en samen kijken we hoe ik je daar bij kan helpen.

Kenmerkend is wel dat ik vooral werk met 'gewone' mensen. Mensen die 'gewoon' meedraaien met de maatschappij, een baan hebben, een relatie, een sociaal leven. Al die dingen die we als 'gewoon' benoemen.

Heb je echt zware klachten, bijvoorbeeld omdat je stemmen hoort of al zes maanden je bed niet uit komt, dan is een tweedelijnspraktijk een betere plek voor je. Neem contact op met de huisarts en vraag om een verwijzing.

Psycholoog Groningen Zuid - makkelijk in de buurt

Een psycholoog bij jou in de buurt scheelt je veel reistijd en je kunt het vaak gemakkelijk combineren met je werk. Voor je werk aan of net uit je werk, je moet toch die kant op! Je kunt bij mij terecht voor laagdrempelige, praktische en nuchtere hulp bij psychische klachten.

Onder het tabblad "Klachten" staan verschillende klachten uitgeschreven. Klachten die veel voorkomen en waar ik je goed mee kan helpen. Staat die van jou er niet echt bij, neem dan gerust contact op, dan kijk ik wat ik voor je kan doen, of misschien weet ik een betere plek voor hulp.

Psycholoog Groningen Zuid - makkelijk bereikbaar

De praktijk is ook eenvoudig bereikbaar via de Paterswoldseweg als u in Haren, Peize, Roden, Leek of in die regio woont. Voor de deur is genoeg (gratis) parkeergelegenheid.>>> Contact opnemenOp zoek naar een Psycholoog Groningen Zuid? Mijn praktijk is in de Kochstraat, vlak bij het Winkelcentrum Overwinningsplein.
Reactie plaatsen