Psycholoog Roden

psycholoog RodenBen je op zoek naar een psycholoog Roden, vlakbij Groningen?

Mijn praktijk is in Groningen, aan de Kochstraat. Dat is vlak bij het kruispunt van de Paterswoldseweg en het Winkelcentrum Overwinningsplein. Dus officieel geen psycholoog in Roden, maar wel makkelijk in de buurt.

Makkelijker te combineren misschien, dichter bij je werk en de kans dat je mij bij de bakker of slager tegen komt is zeer klein. Zo blijft je privacy gewaarborgd!

Psycholoog Roden - goede professionele hulp

Je kunt bij mij terecht voor laagdrempelige, praktische en nuchtere hulp bij psychische klachten. In een eerstelijnspraktijk als die van mij komt 'van alles' voorbij. Van burn-out tot depressieve klachten, van angstklachten tot gebrek aan zelfvertrouwen, van hele heldere vragen tot 'ik weet het niet, ik voel me gewoon niet goed'.

In mijn praktijk zie ik voor 'gewone mensen'. Mensen die in principe 'gewoon' meedraaien met de maatschappij, omdat ze een baan hebben, een gezin runnen, een relatie hebben etc. In elke mensenleven gebeuren wel eens dingen waar je zelf niet goed uitkomt. Dat maakt je nog niet gek, eerder normaal

Een oplossing ligt vaak dichter bij dan je denkt, omdat jij door de bomen het bos niet meer ziet.
Denk dus niet dat je eerst gek moet zijn voordat je hulp mag zoeken. Blijf er niet mee zitten.

Kijk bij "Klachten" voor een overzicht van de verschillende klachten waar ik je mee kan helpen. Staat die van jou er niet bij? Laat het me weten. Waarschijnlijk kan ik er toch wat mee of weet ik andere psychologen die veel werken met jouw probleem.

Echt een psycholoog Roden?

Wil je toch echt specifiek een psycholoog die in Roden woont? Een huisarts heeft altijd wel adressen van psychologen bij de hand. Vraag aan hem of haar om je verder te helpen.


>>> Contact opnemen


Psycholoog Roden of liever een psycholoog die ook dicht in de buurt zit, maar niet te dicht?
Reactie plaatsen