Psycholoog Leek

psycholoog LeekBen je op zoek naar een psycholoog Leek, vlakbij Groningen?

Mijn praktijk is aan de Kochstraat. Dat is vlak bij het kruispunt van de Paterswoldseweg en het Winkelcentrum Overwinningsplein. Dus officieel geen psycholoog in Leek, maar wel dicht in de buurt.

Misschien wel net iets fijner. Dichter bij je werk, makkelijker te combineren en de kans dat je mij bij jouw buurtsuper tegenkomt is erg klein.

Psycholoog Leek - snelle professionele hulp

In een eerstelijnspraktijk zoals deze komt van alles 'voorbij'. Je kunt bij mij terecht voor laagdrempelige, praktische en nuchtere hulp bij psychische klachten, gebrek aan zelfvertrouwen, angstklachten, depressieve klachten, lage eigenwaarde, overspannen, burn-out.

In elke mensenleven gebeuren wel eens dingen waar je zelf niet goed uitkomt. Dat maakt je nog niet gek, eerder normaal. In mijn praktijk zie ik voor 'gewone mensen'. Mensen die in principe 'gewoon' meedraaien met de maatschappij, omdat ze een baan hebben, een gezin runnen, een relatie hebben etc.

Denk dus niet dat je eerst gek moet zijn voordat je hulp mag zoeken. Blijf er niet mee zitten.
Een oplossing ligt vaak dichter bij dan je denkt, omdat jij door de bomen het bos niet meer ziet.

Kijk bij "Klachten" voor een overzicht van de verschillende klachten waar ik je mee kan helpen. Staat die van jou er niet bij? Laat het me weten. Waarschijnlijk kan ik er toch wat mee of weet ik andere psychologen die veel werken met jouw probleem.

Echt een psycholoog Leek?

Wil je echt heel graag een psycholoog die in Leek woont? Vraag dan aan je huisarts of hij of zij je verder kan helpen. Een huisarts heeft altijd wel adressen van psychologen bij de hand.


>>> Contact opnemen


Psycholoog Leek of liever een psycholoog die ook dicht in de buurt zit, maar niet te dicht?
Reactie plaatsen