Psycholoog hoornse meer Groningen

psycholoog hoornse meer groningenBen je op zoek naar een psycholoog in de wijk Hoornse Meer in Groningen?

Mijn praktijk is aan de Kochstraat. Dat is vlak bij het kruispunt van de Paterswoldseweg en het Winkelcentrum Overwinningsplein. Dus officieel geen psycholoog hoornse meer Groningen, maar wel dicht in de buurt.

Misschien wel net iets fijner, dan zien je buren niet meteen waar jij naar binnen gaat.

Psycholoog Hoornse Meer Groningen - makkelijk in de buurt

Je kunt bij mij terecht voor laagdrempelige, praktische en nuchtere hulp bij psychische klachten. Depressieve klachten, angstklachten, weinig zelfvertrouwen, lage eigenwaarde, overspannen, burn-out. In een eerstelijnspraktijk zoals deze komt van alles 'voorbij'.

Maar altijd gewone mensen zoals jij. Mensen die in principe 'gewoon' meedraaien met de maatschappij, omdat ze een baan hebben, een gezin runnen, een relatie hebben etc. Maar ook gewone mensen waarbij iets aan de hand is, waardoor je niet lekker kunt functioneren.

Blijf er niet te lang mee zitten. Vaak is er goed met je klachten te werken en voor je het weet kun je weer lekker aan de slag.

Kijk onder het tabblad "Klachten" voor een overzicht van de verschillende klachten waar ik je mee kan helpen. Staat die van jou er niet bij? Laat het me weten. Waarschijnlijk kan ik er toch wat mee of weet ik andere psychologen die veel werken met jouw probleem.

Echt een psycholoog Hoornse Meer Groningen?

Wil je echt heel graag een psycholoog die in de Hoornse Meer woont? Vraag dan aan je huisarts of hij of zij je verder kan helpen. Een huisarts heeft altijd wel adressen van psychologen bij de hand. Soms zit er zelfs eentje in de praktijk of is er een psycholoog verbonden aan de praktijk.>>> Contact opnemenPsycholoog Hoornse Meer Groningen of liever een psycholoog die ook dicht in de buurt zit, maar niet te dicht?
Reactie plaatsen