Burn-out en wat nu?

Burn-out en wat nu?Uitgeblust, lusteloos, overspannen, zware stress ... burn-out. Geef het beestje een naampje maar het komt uiteindelijk op hetzelfde neer. Burn-out en wat nu?

Je voelt je labiel. De rek is er uit. Dingen komen niet meer uit je handen. Je hersenen lijken wel trage stroop, je geheugen is van kauwgom. Je neemt je van alles voor, maar je hebt er vaak de fut niet voor. Dan baal je weer dat je maar zo weinig gedaan hebt.

Waarom wil het niet?!?! Terwijl je zo je best doet?!!

Je bent sneller geïrriteerd, vooral thuis 'merken' ze dat (lees: hebben ze er meer en meer last van). Slapen gaat ook niet meer zo goed. Je verwaarloost je sociale contacten en je hobby's. Op deze manier is er niet veel meer aan.

(bijna) Burn-out en wat nu?

Het is heel belangrijk om er op tijd bij te zijn. Je lichaam is een soort accu. Hoe leger de accu, hoe moeilijk hij kan opstarten. Het laatste wat je wilt is dat je in het gedeelte terecht komt waarbij je startkabels nodig hebt om er weer wat leven in te brengen!

Wacht dus niet tot je ziek thuis komt te zitten. Maar reageer op tijd. De signalen zijn vaak heel duidelijk, maar je moet er natuurlijk wel naar handelen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik kan je helpen:
  • om weer meer overzicht te krijgen
  • om de storende factoren in kaart te brengen
  • met concrete tips zodat je je meteen al weer wat beter voelt
  • in kaart te brengen waar de crux voor jou zit en welke stappen nodig zijn
  • met meer zelfvertrouwen deze stappen ook te gaan uitvoeren

Zo kun je binnen twee maanden grote stappen maken en weer meer genieten, meer ontspannen en met meer plezier naar je werk gaan. Je voelt je beter, want je hebt weer iets geleerd over jezelf, nieuwe vaardigheden eigen gemaakt en je koe bij de hoorns gepakt. Groeien en bijdragen, dat geeft een goed gevoel!

Concreet aanbod

- Weet je niet zeker hoe je er voor staat? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek,
dan kunnen we samen je situatie bekijken en zien wat er nodig is. Het verplicht je verder tot niets.

>>> Contact opnemen

Reactie plaatsen