Burn-out behandeling in Groningen

burn-out behandelingBurn-out behandeling in Groningen. Je bent er uit! Dit gaat zo niet langer, je gaat hulp zoeken. Een goede keuze! Als je er alleen uit had kunnen komen, was je dat allang gelukt (niet lullig bedoelt overigens).

Burn-out behandeling: wat is dat?

Behandeling klinkt misschien meteen zo zwaar. Dus wat houdt het in? Als je burn-out bent of bang bent dit binnenkort te worden, dan is het zaak om er nu iets mee te gaan doen. Ik kan je helpen om helder te krijgen waardoor je burn-out klachten zijn ontstaan en wat je kunt doen om je klachten te verminderen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken hoe je het voortaan kunt voorkomen. Al deze drie onderdelen zitten in een burn-out behandeling.

Burn-out behandeling: wat doen we dan?

Bij een burn-out behandeling gaan we eerst zorgen dat er rust en overzicht komt. Hoe lang spelen de klachten al, welke klachten zijn het precies, wanneer heb je er wel of geen last van, wat heb je zelf al geprobeerd om er vanaf te komen, wat zijn volgens jou de oorzaken etc. Als we in kaart hebben gebracht hoe jouw situatie eruit ziet, kunnen we concrete stappen gaan maken naar verbetering. De behandeling bestaat dus vooral uit gesprekken en allerlei oefeningen en opdrachten die je thuis doet.

Burn-out behandeling: ook preventief!

Je hoeft niet eerst burn-out te zijn voordat je een burn-out behandeling kunt gaan volgen. Sterker nog, liever niet! Hoe eerder je erbij bent, des te sneller je ook weer van je klachten af kunt komen. Het is dus helemaal geen gek idee om ook preventief te komen. Als je merkt dat het allemaal wat moeilijker gaat en je zit niet zo lekker in je vel. Er zijn vaak heldere oorzaken aan te wijzen waar je concreet wat aan kunt doen. Hierdoor voel je je meteen een stuk beter!

Burn-out behandeling: is dat wat voor mij?

Als je het gevoel hebt dat je niet meer lekker kunt functioneren, maar je weet niet goed hoe je weer verbetering in je situatie kunt brengen, dan kan het een goed idee zijn om een afspraak te maken. Zeker als je er op tijd bij bent, zijn langdurige gesprekken helemaal niet nodig en weet je na 2-3 keer al weer een stuk beter waar je staat en wat je kunt ter verbetering van situatie!


>>> Neem contact met me op voor het maken van een kennismakingsafspraak

Reactie plaatsen