Goede psycholoog Groningen?

Goede psycholoog Groningen?Je bent eruit: je wilt hulp. Een belangrijke en voor veel mensen best een grote stap! Gelukkig hoef je niet gek te zijn voor je naar een psycholoog gaat. Je start je computer op om te googlen naar een goede psycholoog groningen.

Wat is een goede psycholoog Groningen?

In principe kun je ervan uitgaan dat alle psychologen een goede opleiding hebben gehad. Psycholoog is een onbeschermde titel, dus let op Psycholoog NIP of GZ-psycholoog. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Wat is voor jou een goede psycholoog Groningen?

Een goede psycholoog is vooral iemand waar het mee klikt. Iemand waarvan je het gevoel krijgt dat hij of zij naar je luistert, je begrijpt en je nieuwe idee├źn of inzichten geeft waar je mee verder komt.

Dat is van te voren niet met zekerheid te zeggen. Dat je buurman veel heeft gehad aan psycholoog X wil nog niet zeggen dat jij je ook zo goed geholpen voelt.

Op zich hoef je iemand niet vreselijk aardig te vinden om toch wat van hem te kunnen leren, maar vaak gaat het wel over persoonlijk en intieme zaken en daar wil je je dan toch wel een beetje goed bij voelen.

Geen goed gevoel? Eerlijk zeggen!

Klikt het volgens jou niet? Geef dit dan zo snel mogelijk aan. Het heeft geen zin om met lood in je schoenen naar een psycholoog te gaan. Zonde van jouw tijd en van die van de psycholoog! Ook mag je een normale omgang verwachten. Geen telefoontjes tussendoor, op tijd beginnen, op tijd eindigen etc. Voel je ook altijd vrij om je grenzen aan te geven. Gaat de psycholoog met zijn theorie een kant op waar jij je helemaal niet in herkent? Geef dit dan gerust aan. Een goede psycholoog pakt dat op en doet er wat mee.


>>> Contact opnemen

Reactie plaatsen