Onzekerheid psycholoog

onzekerheid psycholoogAls je last hebt van onzekerheid dan kan dit je op allerlei manieren flink in de weg zitten. Zowel op je werk als in je prive-leven. Hulp zoeken bij een psycholoog voor je onzekerheid kan dan een goed idee zijn.

Veel mensen hebben last van onzekerheid, maar niemand durft het vaak te laten zien. Sommigen houden zich stil en vallen niet op, anderen gaan juist heel erg hun best doen of hebben het hoogste woord om hun onzekerheid te overschreeuwen.

Zo kun je gemakkelijk denken dat jij de enige bent die onzeker is, maar niets is minder waar. Iedereen is onzeker.

Onzekerheid Psycholoog - bang niet goed genoeg te zijn

Onzekerheid heeft vaak te maken met een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen. Meestal komt het neer op de gedachte dat je niet goed genoeg bent.

Onzekerheid Psycholoog - zelfvertrouwen ontwikkelen

Als je onzeker bent is het belangrijk om te kijken waarom je je onzeker voelt. Met welke redenen of argumenten weet jij jezelf ervan te overtuigen dat je minder zou zijn, of iets niet zou kunnen? Samen met een psycholoog kun je ook kijken naar vroeger. Misschien heb je daar wel dingen gehoord of meegemaakt, die dit idee in je hoofd hebben geprent.

Onzekerheid Psycholoog - zekerheid zonder jezelf te overschreeuwen

Ik kan je ook helpen om op zoek te gaan naar nieuwe informatie, nieuwe argumenten die eigenlijk meer spreken voor het idee dat je WEL goed genoeg bent. Je bent immers een mens, net als alle anderen. Jij kan dingen goed, en andere dingen minder goed, net als alle anderen. Alle nieuwe dingen zijn eng. Iets wat je nooit eerder gedaan hebt, moet je leren en gaat in het begin een paar keer fout, net zoals bij alle andere mensen.

Als je worstelt met je onzekerheid en je wilt daar graag iets aan doen. Maak dan een afspraak!
Ik kan je heel concreet en praktisch helpen om je zelfvertrouwen verder te ontwikkelen en weer wat moediger te worden, zodat jij je eigen leven vorm kunt geven, zo zoals jij dat graag wilt!

>>> Contact opnemen


Onzekerheid psycholoog. Dat is best een hele goede combinatie. Blijf er niet mee lopen. Echt zonde van je talenten en je mogelijkheden. Neem contact op voor een afspraak!
Reactie plaatsen