Liever meteen starten?

volg het online voortraject en wacht niet langer

Wachttijd overbruggen

Wachten duurt altijd lang, zeker als je niet verder kunt.

Zinnige informatie

Concrete en heldere uitleg waardoor je anders gaat kijken.

Praktische opdrachten

Eenvoudige maar effectieve opdrachten om gelijk te doen.

Volg een online traject en overbrug de wachttijd

Er zijn tegenwoordig lange wachtlijsten in de psychologische zorg. Dat is voor niemand leuk. Voor jou niet, omdat je nu hulp nodig hebt en voor mij, als GZ-psycholoog, ook niet omdat ik 'nee' moet verkopen aan mensen die ik graag zou willen helpen.


Zeker niet omdat ik denk dat heel veel mensen met een aantal heldere opdrachten en tips zelf ook al een heel eind zouden kunnen komen. Ik denk vaak: "Mensen zijn niet gek, mensen missen informatie."


Daarom heb ik een online traject gemaakt. Veel opdrachten en informatie die ik eigenlijk in al mijn trajecten gebruik, heb ik gebundeld en in een handige volgorde gezet.


Hiermee kun je voor jezelf meer helderheid creëren en ontstaat er al meer duidelijkheid en ook een richting. Mogelijk kun je daar al een heel eind mee vooruit. Het is ook een krachtge voorbereiding op een gesprekstraject, bij mij of bij iemand anders. Het zal je sowieso helpen om de eerste stappen te zetten, zodat je in ieder geval alvast in beweging bent. In beweging komen is vaak het belangrijkst.


Lijkt dat je wat, lees dan even verder!


Hartelijke groet,

Renie

Wat is dat dan voor traject?

Na je aanmelding krijg je toegang tot een online leeromgeving.
Het traject bestaat uit 5 wekelijkse lessen of sessies. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe sessie.
Elke sessie bestaat uit tekst, video of geluidsopnames, die je kunt bekijken als het jou uitkomt.
Elke sessie kun je zo vaak bekijken als je wilt en je blijft altijd toegang houden.

Elke sessie geeft je praktische informatie en hand-vatten waar je zelf meteen mee aan de slag kunt.

Waarom dit voor je gaat werken:

Je bent tenslotte niet gek ...

Nee zeker niet. Je hebt eigenlijk altijd best goed meegedraaid en gefunctioneerd. Alleen de laatste tijd gaat het gewoon niet zo lekker. Je raakt meer en meer vermoeid, gestresst, je twijfelt wat vaker, zit wat te piekeren. Misschien weet je al wel precies wat er scheelt, misschien is het allemaal ook nog niet zo duidelijk voor je, maar er moet wel wat gebeuren! Zo wil je het niet langer.

Eerst het algehele plaatje

De eerste sessie beginnen we met een grondig overzicht van je situatie. Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit, wat werkt wel voor je, en waar zitten de knelpunten. Stap voor stap neem ik je mee naar een helder overzicht van hoe je er nu voor staat. Zo missen we geen belangrijke dingen en kunnen we daarna gericht aan de slag

Wat is er nou toch loos?

Daarna is het belangrijk om wat dieper op de dingen in te gaan. Waar wringt het, en waarom, hoe is dat gekomen, welke factoren spelen mee? Het monster eens goed in de ogen kijken en een naam geven is al de helft van het werk. Met gerichte opdrachten ga je hiermee aan de slag, op jouw manier, op jouw tempo.

Rust, reinheid en regelmaat!

Het klinkt ouderwets misschien, die 3 R's, maar in deze tijd van overload aan informatie, is het des te belangrijker om goed voor jezelf te zorgen. Ik geef je mijn beste tips, zodat jij kunt kijken hoe dit voor jou zou kunnen werken. Tips waarvan ik zeker weet dat ze je gaan helpen omdat ik dit al jarenlang elke keer weer bij mijn clienten zie.

Bodempje leggen

In de penarie zitten, niet lekker in je vel zitten ... het is een aanslag op je zelfvertrouwen en je moed. Terwijl je die juist zo nodig hebt als het allemaal even moeilijk gaat. Ook daar help ik je bij. Eenvoudige, krachtige tools om die positieve draai weer te kunnen maken en een stevige bodem neer te leggen waarop je straks weer verder kunt bouwen.

Wat je eigenlijk zou moeten weten, maar misschien niemand je nog vertelt heeft

Kennis is macht, zeggen ze. En dat is ook zo. Wie weet hoe hijzelf een beetje in elkaar steekt, hoe het lijf werkt, wat wel of niet bij je past, heeft werkelijk goud in handen. Je lijf en je brein hebben allebei een handleiding. Als je beter gaat begrijpen hoe ze werken, kun je ook beter voor ze zorgen en zelf meer regie pakken. Dat betaalt zich terug!  Ik vertel je een aantal onmisbare basis-psychologische principes.

Online overbruggingstraject verkort je wachttijd voor psychologische hulp

Start nu alvast met het verhelderen van je situatie en kom in beweging
 • concrete, heldere informatie, geen vage geitenwollen shizzle
 • niet langer afwachten tot je aan de beurt bent, terwijl het niet beter wordt
 • zelf de regie pakken met krachtige beproefde theorie en opdrachten
 • het gevoel dat er weer beweging in zit, dat je er mee aan het werk bent
 • niet blijven rondlopen met psychische klachten, maar de koe bij de horens
 • online toegang, overal (mits internet) en altijd je sessies kunnen (terug)kijken
 • "Niet-goed-geld-terug"-garantie gedurende de eerste 10 dagen na aanmelding
Ik heb nog een vraag
Ik wil me aanmelden

Veel gestelde vragen

 • Wat kost zo'n online overbruggingstraject?
  Dit overbruggingstraject staat qua waarde gelijk aan minimaal vijf sessies. Een losse sessie bij mij is 87,- euro. Dit traject zou dus 5x87,- = 435 euro kunnen kosten. Dat is best een investering, hoewel het dit meer dan waard zou zijn. Maar ik wil het graag toegankelijker maken voor meer mensen, en dus doe ik de prijs bijna 2,5 keer naar beneden.
  Je investering is 197,- euro.
  Hiervoor krijg je toegang tot de online leeromgeving, krijg je 5 weken lang elke week een nieuwe sessie, die je kunt bekijken wanneer en waar je wilt en zo vaak als je wilt. Heldere informatie en praktische opdrachten om meteen mee aan de slag te gaan en niet langer te hoeven wachten.

 • Wordt het overbruggingstraject vergoedt door de zorgverzekeraar?
  Nee, deze vorm is formeel geen behandeling en valt dus niet onder de zorgverzekering. Er zijn dus geen vergoedings- mogelijkheden vanuit de zorgverzekering. Ook niet als je al wel een verwijzing van je huisarts hebt.
  Soms is het mogelijk om via het werk een vergoeding te regelen. Vaak is er voor medewerkers een persoonlijk ontwikkelingsbudget dat je vrij mag besteden. Vraag er naar bij je leidinggevende. Zeker als je kampt met stress of
  burn-out achtige klachten, zullen ze blij zijn dat je er op tijd bij bent.
  Is het bedrag een onoverkomelijke drempel voor je, neem dan contact met me op.

 • Is dit een psychologische behandeling? 
  Nee, dit is geen psychologische begeleiding of behandeling. Ik heb je nooit zelf gezien of gesproken, dus ik kan geen verantwoordelijkheid nemen. Hou dus zelf goed in de gaten hoe het met je gaat. Als het niet goed met je gaat, neem contact op met je huisarts en/of je zorgverzekeraar, die kan je verder helpen. Je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je doen en laten en de mogelijke gevolgen daarvan.

 • Voor wie is dit overbruggingstraject geschikt?
  Als je echt zwaar in de put zit, dan is dit niet geschikt voor je. Ga (nogmaals) naar je huisarts om te overleggen of neem contact op met je zorgverzekeraar. Zij hebben de plicht om je te helpen zo snel mogelijk passende zorg te krijgen.
  Maar:
  Sta je sowieso op een wachtlijst en duurt het nog even, of zit je nog wat te dubben of 'het wel erg genoeg is', dan kan ik het je zeker aanraden. Het brengt je sowieso weer een paar stappen verder, de concrete opdrachten maken zaken veel helderder voor je, zodat je weet wat je kunt doen en van de gegeven informatie ga je de rest van je leven plezier houden.
  Lees hieronder ook het antwoord over de "Niet-goed-geld-terug"-garantie.

 • Kan ik dan ook eerder bij jou terecht voor gesprekken? 
  Nee, helaas kan ik niet voor je regelen dat je eerder aan de beurt bent. Je staat ook niet automatisch bij mij op een wachtlijst (die heb ik niet). Voel je dus ook altijd vrij om naar een collega-psycholoog te gaan als die eerder plek heeft. Als je klaar bent met het traject en je wil daarna toch ook nog 'echte' gesprekken en specifiek met mij, neem dan contact op, dan kan ik je laten weten wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

 • Als ik vragen heb tijdens de training, of ik kom ergens niet uit, wat dan? 
  Mocht je tegen praktische/technische dingen aan lopen (er werkt een link niet, een vraag is niet helemaal duidelijk, je weet je wachtwoord niet meer etc.) dan kun je me via de online leeromgeving een bericht sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren. In het welkomstmailtje dat je krijgt na je aanmelding staat precies hoe en wat.
  Als je even wilt checken of je iets goed begrepen hebt of je hebt een toffe ervaring die je echt even moet delen, dan kan dat natuurlijk. Begrijpelijkerwijs kan ik niet al te lang en diep ingaan op persoonlijke en inhoudelijke vragen, maar ik zal mijn best doen om je bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Ik twijfel of het wat voor mij is, wat nu?  
  Ik snap dat zo'n keuze spannend kan zijn, zeker als je (nog) niet zo bekend bent met online trainingen. Ik kan het je van harte aanraden en dat zeg ik niet omdat ik het zelf gemaakt heb ;-). Het is eigenlijk een hele prettige manier van leren. Het kan op jouw moment, in jouw tempo, als het jou uitkomt. Je hoeft nergens heen, je kunt filmpjes pauzeren wanneer je wilt en weer terugkijken of later nog eens bekijken. Dus mocht dit alles je ergens wel aanspreken (en ik neem aan van wel, als je tot hier nog steeds zit te lezen), dan: neem de gok. Er is altijd nog de "Niet-goed-geld-terug"-garantie.

 • Wat is de "Niet-goed-geld-terug"-garantie?
  Als je voor je gevoel er na twee weken niets van hebt opgestoken, of het is niet je ding, of mijn stijl spreekt je niet aan. Even goede vrienden. Stuur me een email en je krijgt je investering terug. Let op: 10 dagen na aanmelding vervalt deze mogelijkheid. Ik ga er dan van uit dat je lang genoeg de tijd hebt gehad om te beslissen of het wat voor je is. Als je je afmeldt, vervalt je toegang tot de gehele online training.

 • Kan ik dit ook doen als ik niet in de buurt woon?
  Jazeker, dat is het mooie van een online traject. We hoeven niet ergens af te spreken op een bepaald tijdstip of op een bepaalde plek. Je kunt vanaf elke locatie (met internet) en op elk moment beginnen of verder met je lessen en opdrachten.

 • Hoeveel tijd kost zo'n sessie per week?
  Ga er vanuit dat je zeker een uur per week bezig bent om rustig de les te bekijken en te volgen. Daarna zijn er altijd opdrachten die je in de dagen daarop kunt doen. Er zijn een aantal kleinere dagelijkse opdrachten en soms ook wat grotere opdrachten die je gedurende de week met je mee kunt nemen. Ik denk dat je met 2-3 uur per week een heel eind komt.

 • Kan ik meteen beginnen?
  Nog niet meteen als in nu-meteen. Ik ben nog aan het onderzoeken hoe dat technisch kan. Voor nu kun je je aanmelden door mij een mail te sturen. Ik stuur je dan een betaallink. Na betaling krijg je automatisch een mailtje met toegang tot de online leeromgeving. De eerste sessie staat al meteen voor je klaar. Het kan dus 1 of 2 werkdagen duren.

 • Wat gaat het me opleveren?
  "Trust in God, but tie your camel." Of te wel: ga uit van het positieve, sta open voor mooie wonderbaarlijke veranderingen, maar blijf ook realistisch: er verandert natuurlijk niets als jij niet in beweging komt. Maar als je deze training serieus neemt en tijd vrij maakt om naar de video's te kijken, zelf ook na te denken over wat de informatie en ideeen die je te horen krijgen en je gaat lekker aan de slag met de opdrachten, dan garandeer ik je meer helderheid, meer inzicht, meer richting en meer moed om in beweging te komen.

 • Hoe meld ik me aan?
  Stuur me een email, dat je graag mee wilt doen, naar renie (at) gzpsycholooggroningen.nl of stuur een bericht via het
  contactformulier (zie menu - contact). Ik stuur je dan een betaallink en na betaling ontvang je automatisch toegang tot de online leeromgeving en staat de eerste sessie al meteen voor je klaar.

Besloten om mee te doen? Mooi! Ga je geen spijt van krijgen! Stuur me een bericht>>