Page content

Individuele gesprekken

De hulp bij mij heeft altijd de vorm van gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Het onderwerp is afhankelijk van het thema en het plan dat we hebben opgesteld. Je bent ten alle tijde vrij een thema in te brengen dat je op dat moment het meest bezighoudt.

We gaan voor een helder overzicht van je situatie, een goed begrip van de factoren die hebben bijgedragen aan dat het nu zo is, zoals het is en het onderzoeken van mogelijkheden om hierin nieuwe keuzes te maken en nieuwe wegen te gaan.

Afhankelijk van wat je nodig hebt, kunnen de gesprekken praktische en concreet zijn of meer gericht op bespiegeling en onderzoeken.

Opdrachten horen er bij. Praten is leuk, maar wat DOE je er mee, daar gaat het om. Ken je de uitspraak “als je altijd doet, wat je altijd doet, krijg je wat je altijd hebt gekregen”. Heel vervelend, maar helaas wel waar 🙂

Gelukkig kiezen we voor haalbare en concrete opdrachten, waarvan jij ook gelooft dat het goed te doen is!

Het aantal benodigde gesprekken is vaak moeilijk te voorspellen. Je zit echter nooit aan een bepaald aantal gesprekken vast. Of je een nieuwe afspraak maakt, is aan jou!*

*Als je gesprekken vergoed worden via de zorgverzekering kan dit anders zijn in verband met de gekozen gespreksbundel.

>>> meer lezen over kosten en vergoeding
>>> contact opnemen