Page content

Contractvrij werken

Vanaf 1 januari 2017 ga ik – nog meer dan voorheen – contractvrij werken.

Als cliënt merk je er niet veel van, maar de contracten die wij als zorgverleners afsluiten met zorgverzekeraars staan vol verplichtingen en beperkingen, die elk jaar meer en gekker worden. We moeten tekenen bij het kruisje, onderhandelen is niet
mogelijk. Vandaar dat meer en meer psychologen contractvrij gaan werken.

Op deze manier werken we met meer plezier, houden we meer regie over wat we in de gesprekken kunnen doen en kunnen we het beste jouw privacy beschermen.

Dit jaar heb ik alleen nog contracten met De Friesland, Menzis en Multizorg (ASR, ONVZ, ENO, ZorgEnZekerheid)

Als ik geen contract heb met een zorgverzekeraar betekent dit dat je de gesprekken deels vergoed krijgt als je een naturapolis hebt. Met een goede restitutiepolis krijg je het grootste deel tot geheel vergoed. Zeker het overwegen waard!

Wil je meer weten over de vergoeding van jouw polis? Bekijk dan dit overzichtsdocument

Heb je vragen over je vergoedingsmogelijkheden? Laat het me weten.
Denk je om financiële redenen niet bij mij te kunnen komen, maar zou je dat wel graag willen? Laat het me zeker weten!

Meer informatie over contractvrij werken vind je op de website van de Contractvrije Psycholoog of de website van Zorg voor kwaliteit.

Let op: veel zorg word inmiddels niet meer vergoed. Ik werk veel en graag met ‘gewone’ (breed begrip 🙂 ) mensen die op dit moment in hun leven tegen dingen aan lopen waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. Ik help je graag bij het vinden van meer helderheid, inzicht en houvast, zodat je snel weer zelfstandig verder kunt.