Page content

Aanmelden psycholoog – vrijblijvend kennismaken

! Let op: er is op dit moment een cliƫntenstop!
Kijk op www.gpcgroningen.nl voor andere collega’s in Groningen
Lees hier meer over wachttijden.

Je bent eruit, je wilt een gesprek!

Stap 1: Aanmelden psycholoog: neem contact op
– via email: renie@gzpsycholooggroningen.nl
– telefonisch: 06 1284 9019 (spreek de voicemail in)
– via het contactformulier op deze website

Stap 2: Afspraak maken
Ik neem contact met je op om een afspraak te maken voor een eerste gesprek.
Ik werk op maandag-, woensdag- en donderdag-middag en vrijdag de hele dag. Telefonische/skype en emailconsulten kunnen ook op andere tijden.

Stap 3: Het eerste gesprek
Het eerste gesprek is vooral ter kennismaking, voor jou met mij en voor mij met jou. We maken het probleem helder en bespreken mogelijkheden om dit aan te pakken.
Een eerste gesprek duurt vaak 45-60 minuten en kost 39,- euro. Daarna weet je beter waar je staat en hoe je verder kunt.

Stap 4: Jij beslist
Aan het eind van het gesprek geef jij aan hoe je graag verder wilt. Je kunt stoppen, je kunt er nog even over nadenken en later erop terugkomen of je kunt meteen een vervolgafspraak maken.

Stap 5: Aan de slag!
Als we het allebei zien zitten, gaan we aan de slag. Hoe, dat verschilt per thema. Praktische thuisopdrachten zijn altijd onderdeel van mijn hulp. Fietsen leer je ook niet door er alleen maar over te praten!

!!Let op: Als het belangrijk voor je is dat de gesprekken vergoed worden vanuit de basisverzekering, dan is het noodzakelijk dat je EERST een verwijsbrief haalt bij je huisarts voordat je bij mij op gesprek komt. (Dit is echter nog geen garantie dat het ook kan)

>>>Hoe gaat een behandeling of therapie?
>>>Tarieven
>>> Contact opnemen